POLITIKA PRIVATNOSTI

1. Uvod

Apollon je usluga koju pruža:

Tokom korišćenja naših usluga, poveravate nam Vaše informacije. Mi shvatamo da je to velika odgovornost i trudimo se da zaštitimo Vaše informacije i stavimo ih pod Vašu kontrolu.

Ova politika privatnosti treba da vam pomogne da razumete koje informacije prikupljamo, zašto ih prikupljamo i kako možete da ažurirate, upravljate i brišete svoje podatke.

Obavezujemo se da čuvamo privatnost svih naših klijenata. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke potrebne za poslovanje i informisanje kupaca u skladu sa dobrom poslovnom praksom i pružanjem kvalitetne usluge. Svi podaci o korisnicima/klijentima su strogo poverljivi i dostupni su samo zaposlenicima kojima su ti podaci neophodni za rad. Svi zaposleni u Apollon-u (i poslovni partneri) su odgovorni za poštovanje principa zaštite privatnosti.

INFORMACIJE KOJE APOLLON PRIKUPLJA

Želimo da razumete koje vrste informacija prikupljamo dok koristite naše usluge

Kada ste prijavljeni, prikupljamo informacije koje čuvamo na vašem nalogu, koje tretiramo kao lične podatke.

Informacije koje nam dajete

Kada kreirate svoj Apollon nalog putem kartice, slažete se da ćete nam dati svoje lične podatke koji uključuju vašu adresu e-pošte, ime, prezime i lozinku. Ove informacije su nam potrebne da bismo kreirali Vaš Apollon nalog kako biste mogli da koristite naše usluge.

Kada kreirate nalog putem SMS-a, jedina informacija koju se slažete da ćete nam dati je broj telefona, koji je takodje neophodan za kreiranje naloga. To je ujedno i jedina informacija koju cuvamo o Vašem nalogu.

Prikupljamo i podatke dok pretražujete i pregledate stranice na našem veb sajtu dok koristite naše usluge. Ovo uključuje podatke koje unosite u formu za pretragu, filmove i serije koje gledate, kategorije koje pretražujete i trejlere koje gledate dok tražite šta biste gledali. Sve ovo nam je potrebno da bismo Vam pružili što bolje preporuke za buduće gledanje

Zaštita poverljivih podataka o transakcijama. Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacije se prenose putem javne mreže u zaštićenom (kriptovanom) obliku pomoću SSL protokola i PKI sistema, trenutno najsavremenije tehnologije. Sigurnost podataka prilikom kupovine kreditnim i debitnim karticama je garantovana od strane procesora platnih kartica, AllSecure d.o.o i AIK Banka a.d., tako da se kompletan proces naplate vrši preko AllSecure-a. Mi ne čuvamo podatke o vašoj platnoj kartici niti su nam podaci o vašoj platnoj kartici poznati. Ono što čuvamo jeste jedinstveni token vaše transakcije koji dobijamo od AllSecure-a nakon izvršenog plaćanja, koji nam služi za automatsko obnavljanje Vaše pretplate, kao i za prekid sVaše pretplate.

Informacije koje prikupljamo dok koristite naše usluge

Vaša lokacija, pregledači i uređaji

Prikupljamo informacije o lokaciji, pregledačima i uređajima koje koristite za pristup Apollon uslugama, što nam pomaže da pružimo funkcionalnosti kao što su automatski predlozi za filmove i odabir najboljeg sadržaja za vas.

Informacije koje prikupljamo uključuju jedinstvene identifikatore, tip i postavke pregledača, tip i postavke uređaja, operativni sistem, informacije o mobilnoj mreži uključujući i ime operatera. Takođe prikupljamo informacije o IP adresi, izveštajima o padu sistema, aktivnostima sistema i datumu, vremenu i URL-u stranice sa koje ste došli na naš vebsajt. Sve u cilju unapredjenja naših usluga.

Prikupljamo ove podatke kada Apollon servis na vašem uređaju kontaktira naše servere - na primer, kada se prijavite na Apollon nalog ili kliknete na određeni film. Ako koristite Apollon servis na mobilnom uređaju, uređaj periodično kontaktira Apollon servere da bi pružio informacije o vašem uređaju i povezivanju sa našim uslugama. Ove informacije uključuju stvari kao što su tip uređaja, ime operatera i izveštaje o padu.

Vaša aktivnost

Prikupljamo informacije o vašim aktivnostima sa našim uslugama, koje koristimo da prikazujemo preporuke za nove filmove koji bi mogli da vam se svide. Informacije o aktivnostima koje prikupljamo mogu uključivati:

Brisanje vaših ličnih podataka

Možete da obrišete sve vaše lične podatke u bilo kom trenutku slanjem mail-a na [email protected]. Nakon zahteva za brisanje u roku od 48h brišemo sve Vaše lične podatke sa naših servera, osim istorije kupovine, koju moramo čuvati po zakonu.